Posljednji projekti

Galerija

Kontakt

Hit Design investicija

Najmlađa članica Hifa-Oil grupacije velikom investicijom već ušla u rang velikana

Najmlađa članica grupacije Hifa-Oil, kompanija Hit Design, jučer je zvanično potpisala ugovor sa ovlaštenim zastupnicima italijanskog brenda strojeva “Biesse” u Bosni i Hercegovini, kompanijom BH Service.

Riječ je o kupovini najsavremenije tehnologije za svoj proizvodni pogon. U pitanju je nesting mašina koja je nova referentna tačka na tržištu mašina za obradu iveral ploča, kao i za obradu tehnoloških materijala koji imaju strukturu saća, pleksiglasa, metakrilata, plastičnih ploča i alubonda.

Kompanija Hit Design se odlučila za investiranje značajnog iznosa finansijskih sredstava u svrhu automatizacije proizvodnje.

Nakon kupovine najsavremenije mašine za proizvodnju madraca brenda Elektrotex, kapaciteta 300 madraca u smjeni te kupovinom nesting mašine brenda Biesse, kao i dodatnim investicijama u mašinski pogon u narednom periodu, kompanija Hit Design se svrstava u jednog od značajnijih proizvođača tapaciranog namještaja i madraca u regionu.

Pored navedenih elemenata rada kompanija Hit Design sa brendom “Hit Enterijeri” nudi opremanje svih vrsta enterijera po principu ključ u ruke, kombinujući želje kupca sa kreativnošću i znanjem našeg kadra.

Sektor Hit Enterijeri je usmjeren ka dizajniranju i opremanju enterijera od idejog rješenja, 3D vizualizacije, procesa izrade pa do isporuke i ugradnje.

Nostro